x تبلیغات
travelsahelaftab2019

مشخصات خرما مضافتی صادراتی

مشخصات خرما مضافتی صادراتی

تردیدی نیست که به عنوان یکی از اصلی ترین محصولات کشاورزی ایران باید خرما را نام برد و در بین خرما صادراتی ایران خرما مضافتی جایگاه به مراتب ویژه تری دارد.

خرما مضافتی از آن دست خرماهای با کلاس و بسیار شکیل و البته با طعم و مزه بسیار خوب است که تقریبا بین همه افراد محبوبیت زیادی دارد. خرما مضافتی در سال های اخیر با بسته بندی های متفاوت وارد بازارهای خارجی شده است و این خرما در درجه کیفی بالاتر برای صادرات انتخاب می شود. هر چند خرما مضافتی صادراتی در بازارهای ایران نیز به وفور یافت می شود.

بصورت کلی می توان گفت خرما مضافتی صادراتی اندازه بزرگتری دارد و بعد از شستشو و سورت بندی در بسته بندی های مختلف ، با درج برند شرکت تولید کننده مانند خرما سیاه و با ارائه اطلاعات به زبان لاتین وارد بازارهای جهانی می شود.

خرما مضافتی صادراتی، بصورت حبه حبه است و دقت زیادی در سلامت میوه خرما و له نشدن آن می شود. ظاهر و درون خرما بسیار اهمیت دارد و سالم است. دارای پوستی ضخیم که کاملا به بدنه چسبیده ولی ساده جدا می شود می باشد و عمدما با درصد رطوبت حدود 18 تا 22 درصد برای ماندگاری بیشتر صادر می شود.

به دلیل اهمیت ارگانیک بودن و سالم بودن خرما صادراتی ، برای صادرات خرما مضافتی باید این خرما در بهترین آزمایشگاه ها تست سلامت شده باشد. ضمن اینکه نقل و انتقال خرما مضافتی با بهترین خودرو ها و وسایل حمل و نقل ترانزیت باید باشد تا بافت خرما مضافتی آسیب نبیند.

 خرما مضافتی از آن دست خرماهایی است که در صورت انبارش صحیح و حمل درست می تواند به راحتی در شرایط طبیعی و به دور از نور آفتاب ماندگاری زیادی داشته باشد و به همین دلیل صادرات خرما مضافتی کار دشواری نیست. ضمن اینکه مشتریان بین المللی و خارجی زیادی نیز خواهان خرید خرما مضافتی هستند و این نوع خرما در اغلب کشورهای دنیا خواهان دارد.

برای صادرات خرما مضافتی بهتر است به سورت بندی، بسته بندی و ضد عفونی کردن خرما دقت زیادی داشته باشید.

 

فروش خرما مجول

 

بیشترین میزان فروش خرما در جهان مربوط به خرما مجول است. خرما مجول به عنوان بزرگترین و گوشتی ترین نوع خرما در جهان است که نه تنها به دلیل اندازه بزرگ و ارزش اقتصادی بسیار زیادی که دارد بلکه به عنوان یکی از مغذی ترین و مفید ترین انواع خرما نیز شناخته می شود.

خرما مجول از آن دست خرماهایی است که تازه وارد بازار ایران شده است و خوشبختانه به خوبی با آب و هوای ایران تناسب پیدا کرده است و اخیرا فروش خرما مجول نیز که بخصوص در فارس کشت می شود آغاز شده است.

صرف نظر از فروش خرما مجول و ارزش اقتصادی بالا و ارز آوری زیادی که این خرما می تواند برای ایران به همراه داشته باشد جالب است بدانید که نخل خرما مجول برای جلوگیری از رشد کویر و ایجاد فضای سبز و یا حتی ایجاد اشتغال نیز نقش بسیار مهمی دارد. کشت خرما مجول می تواند میزان زیادی از سهم بازار جهان که برای این خرما بسیار زیاد است را نصیب ایران کند.

به گفته کارشناسان شرایط اقلیمی استان فارس برای تولید خرما مجول و تجاری سازی آن بسیار عالی است و می تواند به یکی از پایگاه های اصلی کشت و فروش خرما مجول در دنیا تبدیل شود. خاک و آب و هوای استان فارس به دلیل داشتن ذخایر ژنتیکی بسیار عالی یکی از بهترین مکان ها را برای تولید این نوع خرما برای ایران نوید داده است و حتی به نظر می رسد می توان این خرما را در سایر دیگر ایران نیز توسعه داد.

خرما مجول به دلیل بافت بزرگ و گوشتی که دارد می تواند برای تولید انواع فراورده های دیگر خرما و یا گرفتن شیره خرما نیز به خوبی مورد توجه قرار بگیرد. اخیرا شرکت های تولید و بسته بندی و فروش خرما بصورت خرما مانند شرکت خرما سیاه اقدام به جمع آوری و بسته بندی این نوع خرما در سطح کلان در ایران و فروش خرما مجول در بازارهای داخلی و خارجی نموده اند و امید است با به ثمر رسیدن سایر نخل های این خرما فروش خرما مجول نیز بیشتر شود.

 

فروش خرما صادراتی

 

 

خرما از مهم ترین محصولات کشاورزی ایران اسه ت که بصورت اغلب پیش فروش خرما و یا بصورت فروش خرما بصورت مستقیم و یا غیر مستقیم از نخلستان های کشور انجام می شود. بسیاری از شرکت های بسته بندی و فروش خرما برای اینکه بتوانند نیاز مشتریان خود را تامین کنند از قبل اقدام به خرید خرما از مزارع بزرگ تولید خرما در ایران می کنند.

عمده فروش خرما صادراتی ایران به کشور های هند و چین و بسیاری از کشورهای اروپایی و آسیایی و برخی از کشور های آمریکایی است. هر چند قبلا فروش خرما ایران بصورت فله عمدتا انجام می شد اما امروز با حضور شرکت هایی مانند شرکت خرما سیاه فروش خرما بصورت کاملا مکانیزه و در بسته بندی های بسیار جدید و شکیل تر در بازارهای داخلی و خارجی انجام می شود.

خرما صادراتی ایران به دسته ای از خرماها گفته می شود که بصورت کاملا تازه و با بالاترین کیفیت از باغ ها و یا نخلستان های ایران برداشت می شود و بعد از انجام یکسری از فرایند ها با همان درجه کیفی بالا برای فروش خرما به مشتری آماده می شوند.

فروش خرما صادراتی ایران معمولا در بسته بندی های 6 تا 10 کیلویی انجام می شود و برای اینکه بتوان اقدام به فروش خرما در بازارهای بین المللی و جهانی کرد باید برخی از استاندارد های بین المللی را رعایت کرد.

به همین دلیل معمولا فروش خرما صادراتی شامل مرغوب ترین خرماهای ایرانی می شود که به دلیل نیاز به توزیع در بازارهای جهانی تهیه شده اند، هرچند فروش خرما صادراتی در ایران نیز توسط شرکت خرما سیاه انجام می شود.

عمده ترین بازار فروش خرما صادراتی ایران متعلق به خرماهایی مانند خرماپیارم، خرما استعمران، خرما مضافتی، خرما شاهانی، خرما کبکاب و برخی دیگر از انواع خرما ها است که نه تنها در ایران از محبوبیت زیادی برخوردار هستند بلکه در بازارهای جهانی نیز فروش خرما های عنوان شده بازار بسیار خوبی دارد.

بصورت کلی فروش خرما به عنوان یک محصول کشاورزی استراتژیک ایران در سال های اخیر بیشتر کانون توجهات بوده است و ارزآوری بیشتری در کشور داشته است.

 

 

 

فروش خرما با کیفیت

 

 

ایران یکی از بزرگترین تولید کنندگان خرما در جهان است. در اغلب شهرها و استان های جنوبی ایران فروش خرما با کیفیت در فصول مختلف سال انجام می شود.

با اینکه در برخی از روایت ها تعداد خرما کشف شده در دنیا حدود 400 گرنه عنوان شده است اما جالب است بدانید که حدود 70 نوع از ایران خرما در ایران پرورش داده می شود که بالغ بر 20 مورد از این خرما تجاری و صادراتی هستند و حداقل بیش از 10 مدل ، فروش خرما با کیفیت صادراتی ایران را تشکیل می دهند.

فروش خرما در ایران ریشه در تاریخ کهن ایران دارد. حتی در زمان های بسیار دور یکی از مهم ترین کالاهای ایرانی که به کشورهای دنیا صادر می شده است خرما بوده است. فروش خرما امروزه نیز به عنوان یکی از محصولات استراتژیک ایران است و هر ساله هزاران تن خرما از ایران به کشور های همسایه ، کشورهای اروپایی و غیره صادر می شود.

فروش خرما ایران در جهان هر ساله بیشتر می شود و این بهد لیل کیفیت بسیار بالای خرما ایرانی است. امروزه در موضوع فروش خرما ایران می توان پر طرفدارترین خرماهای ایرانی را در بین خود ایرانی ها و حتی کشورهای دیگر خرما پیارم، خرما مضافتی، خرما زاهدی، خرما ربی، خرما شاهانی، خرما عسلی، خرما کبکاب و یا خرما استعمران دانست.

فروش خرما به عنوان یکی از محصولات مهم تجاری و کشاورزی ایران امروزه در بسته بندی های بسیار شکیل تر و بهتر انجام می شود و این باعث شده است که بر خلاف گذشته که عمده فروش خرما ایران در بازارهای جهانی بصورت فله بود و این کار باعث می شد  که مجبور به فروش خرما ارزان قیمت در دنیا باشیم، سود بیشتر را نصیب تجار ایرانی بکند.

فروش خرما در روش های نوین و با شیوه های جدید و همچنین بازار بسیار خوب خرما ایرانی در کشور های دیگر باعث شده است که در سال های اخیر نه تنها مشتری بیشتری در جهان به سمت خرما ایرانی سرازیر شود بلکه شرکت های زیادی نیز در ایران برای فروش خرما ایرانی در سطح جهان تاسیس شود.

صادرات خرما مضافتی

 

 

 

یکی از حیاتی ترین و مهم ترین محصولات استراتژیک ایران بدون شک خرما است. بسیاری از استان های ایران به دلیل داشتن شرایط آب و هوایی خوب در تولید خرما و صادرات خرما در دنیا پیشتاز هستند و استان کرمان با تولید تنها 28000 تن خرما مضافتی در سال و صادرات میزان زیادی از این خرما حرف های زیادی در این زمینه دارد.

خرما مضافتی نه تنها در کرمان بلکه در سیستان و بلوچستان، بوشهر و خوزستان و هرمزگان و برخی دیگر از شهرهای ایران نیز تولید می شود اما کیفیت بالای خرما مضافتی بم استان کرمان و میزان زیاد تولید 1ان در این استان باعث شده که خرما مضافتی به نام شهرستان بم نیز مزین شود.

صادرات خرما مضافتی درصد عمده صادرات خرما ایران را به خود اختصاص داده است. تنها در سال گذشته حدود 25 هزار و 113 تن خرما مضافتی از شهرستان بم بسته بندی و صادر شده است. این یعنی حدود 31 میلیون و 966 هزار دلار ارز آوری برای کشور که با در نظر گرفتن میزان روز افزون تولید خرما مضافتی این میزان می توان بسیار بیشتر هم باشد.

صادرات خرما مضافتی هم بصورت رطب و هم بصورت خشک شده انجام می شود. خرما مضافتی ایران امروزه به بالغ بر 78 کشور دنیا با استفاده از تخصص شرکت هایی مانند شرکت خرما سیاه صادر می شود و هند در این بین بیشترین خرید خرما مضافتی را از ایران دارد. اتریش، آلمان، اوکراین، اندونزی، انگلستان، آمریکا، بلاروس، ایتالیا، چین و بسیاری دیگر از کشورهای اروپایی و آسیایی و حتی آمریکایی و افریقایی خرید خرما مضافتی ایران را به عنوان با کیفیت ترین خرما مضافتی دنیا در اولویت های خود قرار داده اند.

به دنبال صادرات خرما مضافتی می توان صادرات انواع دیگر خرما ایران مانند خرما شاهانی، خرما زاهدی،  خرما استعمران،  خرما پیارم و یا خرما کبکاب را دانست که بسیاری از این خرما ها بالای 3 تا 4 هزار تن در سال صادرات دارند.

بصورت کلی خرما مضافتی یا رطب مضافتی ایران در دنیا از محبوبیت زیادی برخوردار شده است و هر سال بر میزان تقاضا خرید خرما مضافتی افزوده می شود.

 

 

 

خرما مضافتی چیست؟

 

 

 

 

خرما مضافتی از مهم ترین انواع خرما صادراتی ایران است که  رطب آن در ایران محبوبیت زیادی دارد. این نوع خرما به دلیل طعم فوق العاده ای که دارد به خوبی در بین مردم ایران شناخته شده است.

برای بسیاری از مردم خرما مضافتی با نام خرما بم شناخته شده است زیرا اغلب این خرما در استان کرمان و شهرستان بم برداشت می شود. در واقع بم را باید زادگاه و اصلی ترین مکان کاشت نخل خرما مضافتی دانست که در واقع بهترین نوع خرما مضافتی را نیز از این شهرستان برداشت می کنند اما با این وجود خرما مضافتی در سایر شهرستان های استان کرمان و بسیاری دیگر از شهرهای ایران نیز برداشت می شود که شاید کمی کیفیت متفاوت تری از خرما مضافتی بم دارند.

تنها در شهرستان بم حدود 28 هزار هکتار سطح زیر کشت خرما به خرما مضافتی تعلق دارد. هر چند هنوز حدود 5 هزار هکتار از این نخلستان ها جوان هستند و به بار ننشسته اند. این باعث شده که تولید خرما مضافتی در بم حدود 120 هزار تن سالیانه باشد که با توجه به کیفیت بالای خرما مضافتی بم بسیاری از این خرما به کشورهای دیگر صادر می شود.

خصوصیات اصلی خرما مضافتی رنگ مشکی تیره رطب خرما مضافتی است. که البته در رنگ قهوه ای تیره نیز دیده می شود. خرما مضافتی از خرماهای نیمه مرطوب است و بین 15 تا 35 درصد رطوبت دارد. شیرینی خرما مضافتی بسیار متعادل است که این امر باعث می شود گلو را اذیت نکند. به دلیل طبع گرم این خرما و گوشت زیادی که دارد اغلب در مراسم های عذا از این خرما استفاده می شود تا باعث تقویت بنیه و انرژی به عذادارانی شود که احتمالا با کمبود تغذیه مواجه بوده اند.

ضمن اینکه ظاهر خرما مضافتی بسیار شکیل است ، چسبندگی و شیره زیادی ندارد و خیلی خوب می تواند به عنوان یک شیرینی طبیعی برای مهمانان مورد استفاده باشد. خرما مضافتی کم شیره است اما با این حال برای تشخیص کیفیت این خرما از همین میزان شیره آن استفاده می شود.

 

 

 

 

خرما مضافتی چیست؟

 

 

خرما مضافتی از مهم ترین انواع خرما صادراتی ایران است که  رطب آن در ایران محبوبیت زیادی دارد. این نوع خرما به دلیل طعم فوق العاده ای که دارد به خوبی در بین مردم ایران شناخته شده است.

برای بسیاری از مردم خرما مضافتی با نام خرما بم شناخته شده است زیرا اغلب این خرما در استان کرمان و شهرستان بم برداشت می شود. در واقع بم را باید زادگاه و اصلی ترین مکان کاشت نخل خرما مضافتی دانست که در واقع بهترین نوع خرما مضافتی را نیز از این شهرستان برداشت می کنند اما با این وجود خرما مضافتی در سایر شهرستان های استان کرمان و بسیاری دیگر از شهرهای ایران نیز برداشت می شود که شاید کمی کیفیت متفاوت تری از خرما مضافتی بم دارند.

تنها در شهرستان بم حدود 28 هزار هکتار سطح زیر کشت خرما به خرما مضافتی تعلق دارد. هر چند هنوز حدود 5 هزار هکتار از این نخلستان ها جوان هستند و به بار ننشسته اند. این باعث شده که تولید خرما مضافتی در بم حدود 120 هزار تن سالیانه باشد که با توجه به کیفیت بالای خرما مضافتی بم بسیاری از این خرما به کشورهای دیگر صادر می شود.

خصوصیات اصلی خرما مضافتی رنگ مشکی تیره رطب خرما مضافتی است. که البته در رنگ قهوه ای تیره نیز دیده می شود. خرما مضافتی از خرماهای نیمه مرطوب است و بین 15 تا 35 درصد رطوبت دارد. شیرینی خرما مضافتی بسیار متعادل است که این امر باعث می شود گلو را اذیت نکند. به دلیل طبع گرم این خرما و گوشت زیادی که دارد اغلب در مراسم های عذا از این خرما استفاده می شود تا باعث تقویت بنیه و انرژی به عذادارانی شود که احتمالا با کمبود تغذیه مواجه بوده اند.

ضمن اینکه ظاهر خرما مضافتی بسیار شکیل است ، چسبندگی و شیره زیادی ندارد و خیلی خوب می تواند به عنوان یک شیرینی طبیعی برای مهمانان مورد استفاده باشد. خرما مضافتی کم شیره است اما با این حال برای تشخیص کیفیت این خرما از همین میزان شیره آن استفاده می شود.

 

 

 

بیشترین تولید و فروش خرما در شهرستان های ایران

 

ایران بزرگترین کشور تولید کننده خرما جهان بعد از کشور مصر است و به عقیده بسیاری از کارشناسان کیفیت خرما ایران حتی از مصر نیز بهتر است. البته بر اساس آمار بیشترین سطح زیر کشت خرما جهان را کشور الجزایر دارد. ولی از نظر فروش خرما باز هم ایران در جایگاه دوم در جهان قرار دارد.

فروش خرما ایران در سال های اخیرحتی با استقبال بیشتری در جامعه جهانی مواجه شده است. سورت بندی و بسته بندی خرما ایران با درجه کیفی متفاوت و استفاده از بهترین روش های برای دسته بندی خرما با دستگاه های تمامی مکانیزه و اتوماسیون باعث شده تا فروش خرما ایران در جهاان بیشتر شود و حتی برند های پر فروش خرما جهان به نام خرما ایرانی بیشتر کانون توجه باشد.

در ایران بیش از 20 نوع خرما صادراتی وجود دارد که بالغ بر  9 تا 10 مورد از آن دارای بالاترین میزان فروش خرما در جهان است. طبق آمارهای منتشر شده از سازمان آمار و اطلاعات ایران بیشترین میزان فروش خرما در ایران مربوط به فروش خرما مضافتی با حدود 242 هزار تن برداشت سالیانه و بعد از آن فروش خرما استعمرات با 96 هزارتن می باشد.

سپس فروش خرما شاهانی با 51 هزار تن برداشت، فروش خرما ربی با 20 هزار تن برداشت در سال، خرما برحی با 10 هزار تن برداشت در سال  و نهایتا فروش خرما دیری با 4 هزار تن برداشت در سال می باشد. البته بهترین نوع خرما ایران خرما پیارم است که فروش خرما پیارم نیز با بالغ بر 6 هزار تن بعد از خرما برحی قرار دارد اما در نظر باید داشت که خرما پیارم تنها در منطقه حاجی آباد کشت می شود و قابل کشت در مناطق دیگر نیست.

بر اساس این آمار از نظر میزان فروش خرما ایران درجهان استان کرمان در جایگاه اول قرار دارد و بعد از آن خوزستان، سیستان و بلوچستان، بوشهر، هرمزگان، فارس و اصفهان قرار دارند. البته برخی دیگر از شهرهای ایران نیز تولید خرما دارند ولی تنها برای تامین و فروش خرما در داخل استان کفایت دارد.

 

 

بهترین نوع خرما مضافتی

 

بهترین نوع خرما مضافتی 

استان کرمان بزرگترین استان ایران در تولید خرما است که تنها بالغ بر 120 هزار تن خرما مضافتی سالیانه در شهرستان بم این استان برداشت می شود و اغلب خرما مضافتی و سایر انواع خرماهایی که در این استان برداشت می شود به مصرف صادراتی می رسد.

خرما مضافتی را می توان در رده مهم ترین محصولات کشاورزی استان کرمان و شهرستان بم دانست. خرما مضافتی دارای سه درجه کیفی است که این درجه کیفی با در نظر گرفتن عواملی مانند بزرگی خرما، میزان رطوبت، زمان برداشت و کیفیت ظاهری خرما تعیین می شود.

بصورت کلی خرما مضافتی درجه یک را می توان خرما مضافتی دانست که بین 3 تا 5 سانتی متر قامت دارد، پوست ضخیم ان بر روی میوه کاملا چسبیده و رنگی بسیار تیره و مشکی درخشان دارد. معمولا درصد رطوبت خرما مضافتی درجه یک بین 18 تا 22 درصد است و هسته و کلاهک میوه به راحتی جدا می شوند. ظاهر خرما مضافتی درجه یک سالم است و با فشار دادن با انگشت بافت یکپارچه و سالمی از خرما مشاهده می کنید.

خرما مضافتی در گرید یا درجه دو کمی کوچک تر است و حدود 3 سانتی متر قد دارد. این خرما اغلب خصوصیات خرما مضافتی درجه یک را دارد به غیر از اندازه کوچک تر و میزان رطوبت بیشتر تا 35 درصد و یا گاها کمتر از 18 درصد تا 15 درصد می باشد. پوست خرما مضافتی درجه دو از روی میوه کمی جدا شده است و رنگ آن به قهوه ای تیره می زند. بافت خرما مضافتی در این درجه کیفی همچنان کاملا سالم و از نظر طعم و مزه هیچ تفاوتی با خرما مضافتی گرید یک ندارد.

گاها ممکن است خرما مضافتی به دلیل برخورد با زمین، له شدن زیر بار، زودتر و یا دیرتر برداشت شدن از درخت، کنده شدن پوست  و یا برخی دیگر از عوامل محیطی و طبیعی کمی ظاهر خود را از دست داده باشد. در این حالت خرما مضافتی در درجه کیفی سه دسته بندی می شود. عموما خرما مضافتی در گرید سه برای استفاده در تولید محصولات فراوری خرما مضافتی استفاده می شود.

بهترین نوع خرما مضافتی

 

بهترین نوع خرما مضافتی

استان کرمان بزرگترین استان ایران در تولید خرما است که تنها بالغ بر 120 هزار تن خرما مضافتی سالیانه در شهرستان بم این استان برداشت می شود و اغلب خرما مضافتی و سایر انواع خرماهایی که در این استان برداشت می شود به مصرف صادراتی می رسد.

خرما مضافتی را می توان در رده مهم ترین محصولات کشاورزی استان کرمان و شهرستان بم دانست. خرما مضافتی دارای سه درجه کیفی است که این درجه کیفی با در نظر گرفتن عواملی مانند بزرگی خرما، میزان رطوبت، زمان برداشت و کیفیت ظاهری خرما تعیین می شود.

بصورت کلی خرما مضافتی درجه یک را می توان خرما مضافتی دانست که بین 3 تا 5 سانتی متر قامت دارد، پوست ضخیم ان بر روی میوه کاملا چسبیده و رنگی بسیار تیره و مشکی درخشان دارد. معمولا درصد رطوبت خرما مضافتی درجه یک بین 18 تا 22 درصد است و هسته و کلاهک میوه به راحتی جدا می شوند. ظاهر خرما مضافتی درجه یک سالم است و با فشار دادن با انگشت بافت یکپارچه و سالمی از خرما مشاهده می کنید.

خرما مضافتی در گرید یا درجه دو کمی کوچک تر است و حدود 3 سانتی متر قد دارد. این خرما اغلب خصوصیات خرما مضافتی درجه یک را دارد به غیر از اندازه کوچک تر و میزان رطوبت بیشتر تا 35 درصد و یا گاها کمتر از 18 درصد تا 15 درصد می باشد. پوست خرما مضافتی درجه دو از روی میوه کمی جدا شده است و رنگ آن به قهوه ای تیره می زند. بافت خرما مضافتی در این درجه کیفی همچنان کاملا سالم و از نظر طعم و مزه هیچ تفاوتی با خرما مضافتی گرید یک ندارد.

گاها ممکن است خرما مضافتی به دلیل برخورد با زمین، له شدن زیر بار، زودتر و یا دیرتر برداشت شدن از درخت، کنده شدن پوست  و یا برخی دیگر از عوامل محیطی و طبیعی کمی ظاهر خود را از دست داده باشد. در این حالت خرما مضافتی در درجه کیفی سه دسته بندی می شود. عموما خرما مضافتی در گرید سه برای استفاده در تولید محصولات فراوری خرما مضافتی استفاده می شود.

صفحه قبل 1 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 صفحه بعد